Skip to main content

Herinrichting Vogelpoelstraat in Geldrop

  • Opdrachtgever:
    Gemeente Geldrop - Mierlo
  • Adviseur:
    Jens | Ingenieurs & Adviseurs
  • Status:
    In voorbereiding

Het project: herinrichting Vogelpoelstraat in Geldrop

De Vogelpoelstraat krijgt een nieuwe inrichting. De reden hiervoor is dat de straat toe is aan grootschalig onderhoud. Het riool moet worden vervangen en dit biedt ook de mogelijkheid om de bovengrondse inrichting van de straat aan te pakken.

Het voorbereidingstraject (onderzoeken, ontwerpen en de omgevingsdialoog) wordt samen met de gemeente Geldrop-Mierlo door Jens | Ingenieurs & Adviseurs uitgevoerd. Wij zijn een betrokken adviesbureau dat met veel enthousiasme aan de slag gaat met de herinrichting van uw woon- en leefomgeving.

Uw mening telt! Denk mee over het ontwerp
Het ontwerpen van de nieuwe inrichting doen we samen met u! We pakken dit proces zo aan dat alle bewoners de kans krijgen om ideeën en wensen kenbaar te maken. U kunt bijvoorbeeld meedenken over het verbeteren van de uitstraling van de straat, het verbeteren van de parkeergelegenheid en de verkeersveiligheid. Het is immers uw straat en uw woonomgeving waar het om gaat, dus uw input is van onschatbare waarde.

Ook denken we met u mee over het klimaatbestendiger inrichten van de straat. Zo hebben we aandacht voor het vergroenen van de straat en het verminderen van eventuele wateroverlast.

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij om samen te werken naar een nieuwe, verbeterde Vogelpoelstraat.

Via deze projectwebsite blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over dit project. Meld uzelf aan voor de updates in de rechtkolom op deze projectpagina. U ontvangt vervolgens een mail zodra er een nieuwe update geplaatst is. 

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via:  of 06 28 80 92 45. Of stuur een bericht via het reactieformulier op deze pagina.


Reactieformulier

* Verplichte velden
min 20 tekens, max 1000 tekens
Sleep en drop bestanden hier of Blader
U kunt max. 5 bestanden toevoegen. Toegestane bestandsformaten: doc, docx, xls, xlsx, pdf, txt, jpg, png, gif. Max. 10 MB per bestand.

Blijf op de hoogte

Via deze projectenwebsite houden wij u op de hoogte over de voortgang van het project. Wanneer ontwerpen en documenten beschikbaar zijn, kunt u deze onderaan de pagina downloaden.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor ‘Updates’ onderaan deze projectenpagina.

Updates

17 januari 2024
Bekijk het Voorlopig Ontwerp van de nieuwe inrichting


21 december 2023
Datum tweede inloopbijeenkomst bekend!


25 oktober 2023
We geven u graag een update over de voortgang van dit project.


15 juni 2023
De eerste inloopbijeenkomst was een groot succes! Bedankt voor uw inbreng. 


Aanmelden voor updates

Downloads

Documenten & tekeningen