Skip to main content

Asfaltonderhoud Rijpelbaan in Helmond

  • Opdrachtgever:
    Gemeente Helmond
  • Adviseur:
    Jens Ingenieurs & Adviseurs
  • Status:
    In voorbereiding

Het project: asfaltonderhoud Rijpelbaan

We gaan het asfalt op de Rijpelbaan vervangen. Dit is nodig omdat er scheuren in het asfalt zitten en op sommige plaatsen zijn er verzakkingen. De rotondes aan de Rijpelbergseweg en de Rivierensingel herstellen we ook.
Het voorbereidingstraject (onderzoeken, ontwerpen en het contact met de omgeving) doet gemeente Helmond samen met Jens | Ingenieurs & Adviseurs.

Looptijd werkzaamheden en verkeersomleidingen
De werkzaamheden starten op 28 augustus 2023 en zijn uiterlijk 13 oktober 2023 om 16:00 uur klaar. In deze periode is de Rijpelbaan tussen Rivierensingel en Bakelsedijk in beide richtingen afgesloten voor verkeer.
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De omleidingsroutes worden aangegeven via gele omleidingsborden. Houdt u rekening met wat extra reistijd en vertrek op tijd.

Overlast
Tijdens de werkzaamheden wordt rekening gehouden met de leefbaarheid van de omgeving. We proberen (geluids-) overlast zoveel mogelijk te beperken. We kunnen dit helaas niet helemaal voorkomen. Wij hopen op uw begrip daarvoor.

Blijf op de hoogte
Via deze projectwebsite houden wij u op de hoogte over de werkzaamheden. Meld uzelf aan voor de updates in de rechtkolom op deze projectpagina. U ontvangt vervolgens een mail zodra er een nieuwe update geplaatst is. 

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via:  of bel naar: 06 28 80 92 45. U kunt ook een bericht sturen via het reactieformulier op deze pagina.


Reactieformulier

* Verplichte velden
min 20 tekens, max 1000 tekens
Sleep en drop bestanden hier of Blader
U kunt max. 5 bestanden toevoegen. Toegestane bestandsformaten: doc, docx, xls, xlsx, pdf, txt, jpg, png, gif. Max. 10 MB per bestand.

Blijf op de hoogte

Via deze projectenwebsite houden wij u op de hoogte over de voortgang van het project. Wanneer documenten beschikbaar zijn, kunt u deze onderaan de pagina downloaden.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor ‘Updates’ onderaan deze projectenpagina.

Updates

04 oktober 2023
De Rijpelbaan blijft nog even afgesloten om veiligheidsredenen


19 september 2023
Nieuw asfalt op de Rijpelbaan


05 september 2023
De rotondes zijn aan de beurt


29 augustus 2023
De werkzaamheden zijn in volle gang!


21 augustus 2023
De werkzaamheden aan de Rijpelbaan starten 1 week later


Downloads

Documenten