Casus | Reconstructie Helleneind-Europalaan

  • Opdrachtgever:
    Gemeente Bladel
  • Adviseur:
    Jens | Ingenieurs & Adviseurs
  • Status:
    In voorbereiding
DIT IS EEN VOORBEELDPROJECT

Casus | Reconstructie Helleneind-Europalaan

De Europalaan en Helleneind in Bladel krijgen een nieuwe inrichting. Samen met gemeente Bladel is Jens Ingenieurs & Adviseurs gestart met de voorbereidingen om de verkeersveiligheid te verbeteren. De nieuwe inrichting wordt veilig voor al het verkeer (auto, bus, fiets en voetganger), klimaatbestendig (apart riool voor regenwater), biodivers (verschillende beplanting en groen) en duurzaam (nieuwe duurzame materialen). En bovenal: het ontwerp voor de nieuwe inrichting wordt samen met alle bewoners, ondernemers en betrokkenen gemaakt!

Uw mening telt!

Op 21 september hebben wij een inloopdag/-avond georganiseerd voor alle bewoners, ondernemers en geïnteresseerden. Een geweldige opkomst met veel goede inbreng!
Samen met enkele betrokken inwoners en ondernemers is een 'klankbordgroep' opgericht; de ambassadeurs van uw woon-, werk- en leefomgeving. Met de klankbordleden wordt het ontwerp verder vormgegeven. 


Presentatie van het ontwerp in de Pop-Up tent: woensdag 2 november
Benieuwd naar het Voolopig Ontwerp? Vanaf 26 oktober is deze beschikbaar op deze projectenwebsite. 
Bekijk uw nieuwe woon-, werk- en leefomgeving in 3D! Op woensdag 2 november presenteren wij u het ontwerp en de 3D-visualisaties in de Pop-Up-tent op de Markt in Bladel. Loop gerust eens langs tussen 16:00 en 20:00 uur. Bekijk in de Pop-Up tent het ontwerp en laat indien gewenst uw reactie achter. 

Bent u op 2 november verhinderd? Of wilt u liever online reageren? Neem dan contact op via het reactieformulier onderaan deze pagina.


Updates

Via deze projectenwebsite houden wij u op de hoogte over de voortgang van het project. Wanneer ontwerpen en documenten beschikbaar zijn, kunt u deze onderaan de pagina downloaden.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan hieronder in voor ‘Updates’.

11 oktober 2022
Het schetsontwerp staat online!


5 oktober 2022
Tijdens de inloopdag, deze projectenwebsite en via de klankbordgroep zijn verschillende ideeën binnengekomen over de nieuwe inrichting van Helleneind en Europalaan. 


21 september 2022
Wat een geslaagde inloopdag! Hartelijk bedankt voor uw tijd en inbreng. Samen gaan we er iets moois van maken!


7 september 2022
Welkom op de projectenwebsite van het project 'Helleneind-Europalaan in Bladel'. 


Downloads

Documenten

Ontwerpen


Contact

Bezoekadres: Jens | Ingenieurs & Adviseurs - Schootense Dreef 31 -  5708 HZ Helmond - 0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01
Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen